Skriv : kontakt@fairhussalg.dk

Fairhussalg er et koncept, bygget på tanken om beder balance mellem udgifter og ydelser ved en boligsalg. Vi vil skabe en følelse af retfærdighed for folk der sælger deres bolig gennem Fairhussalg

Om os


FairHussalg

FairHussalg er et koncept, hvor folk, der skal sælge deres bolig, kan henvende sig og få et overskueligt produkt. Vi henvender os til sælgere, der formår at lave en større eller mindre del af salget selv. Vi  henvender os til kunder, der gerne vil begrænse udgifterne ved et boligsalg.

Vi gør tingene anderledes, ved at gøre et ”selv-salg” til et salg, hvor sælger og FairHussalg arbejder tæt sammen og ikke ”bare” er et salg over nettet. FairHussalg har øje for menneskerne bag et salg. Om et salg er grundet glæde, sorg, eller andre omstændigheder, så har vi øje for disse livsbetingelser i salget.

FairHussalg er et koncept, hvor åbenhed og ærlighed er i centrum. Med afsæt i mange af de verserende tv-programmer om boligindretning, beliggenhed, vurdering af pris, m.m. har vi for øje, at betingelserne for et godt salg, handler om at være på forkant med konkurrenterne. Et sundt og harmonisk look ude som inde, er vigtigt for at pirre kundernes appetit og her vil vi være skarpe og aktive. Fokus vil sammen med sælger være at gøre boligen salgsklar og efter forholdene så attraktiv som mulig.

Så vi kan få solgt boligen så hurtigt som muligt og til den bedste pris.

Ordet ”Fair” forpligter og med gennemsigtighed, ærlighed og ordenlighed som værdiord, vil FairHussalg altid bestræbe sig på at skabe balance mellem ydelse og udgifter og derved efterlade kommende hussælgere med en følelse af at have fået en fair behandling – også efter støvet har lagt sig.

FairHussalg er stiftet i protest mod nutidens høje salærer ved ejendomshandlerne. FairHussalg har en grundlæggende ideologi om at bringe bedre gennemskuelighed og balance mellem ydelser og udgifter ved disse handler.

Et salg hos os starter altid med et personligt møde, hvor vi fortæller hvilke ydelser, der leveres. Derefter træffer sælger beslutning om, det er FairHussalg, der skal være konsulent for sælger.

Ganske få mennesker opnår rutine i handel med fast ejendom. De fleste stifter kun bekendtskab med en sådan handel et par gange i deres liv og opnår derfor ingen genkendelighed i de vendinger og udtryk, ejendomsmægler, advokater og bankverdenen kan præsentere os for. Derfor bliver vi hurtig afmægtige, mister overblikket og mængden af uoverskuelige papirer hober sig op.

Et salg gennem FairHussalg vil kræve et lille stykke arbejde af jer som sælger, men med øje for en besparelse på op mod 150.000 kr. og med FairHussalg, som guider jer hele vejen igennem salget, er det vel en overvejelse værd.

Betingelser:

Et samarbejde mellem jer og FairHussalg er betinget af nogle få punkter.

I vil gerne have solgt jeres bolig og vi vil gerne hjælpe jer. I som sælgere betinger jer af at gøre jeres bolig så salgsklar, som boligen tillader det. Og i et samarbejde med FairHussalg at trimme boligen, så den gennem nogle præsentable boligfotos kan komme forrest i boligkøen.

Uanset hvilken konsulentydelse, der aftales mellem sælger og FairHussalg, giver sælger sikkerhed i købers udbetaling til ejendommen, for ventende betaling til FairHussalg.

(Skrevet i advokatsprog: Uanset hvilken rådgivningspakke der aftales mellem sælger og FairHussalg, herunder fuld pakke/lille pakke, giver sælger til FairHussalg transport i den deponerede købesum alt med den virkning, at FairHussalg er berettiget til overfor berigtigende advokat, bank eller anden person/virksomhed, der er berettiget til at råde over de deponerede midler, at give meddelelse overfor den pågældende med den virkning, at købesummen ikke må frigives til sælger, før FairHussalgs vederlag og udlæg er betalt).

FAIRHUSSALG: Huse til salg – Salg af bolig: Holstebro, Struer, Lemvig, Skive og Herning m.v.