Skriv : kontakt@fairhussalg.dk

Boligpræsentation


Boligpræsentation ved selvsalg

Hos Fairhussalg har vi fokus på, at annoncematerialet skal være i topklasse. Det øger chancen for et godt og hurtigt salg. Det skaber positiv fokus på jeres bolig, forkorter liggetiden, samt forøger chancen for at få den rigtige pris for jeres bolig.
I får, som en del af Fairhussalgs koncept, tilbudt en times gratis rådgivning af en boligstylist. Stylisten giver råd og vejledning for, at få boligen til at fremstå efter de givne forhold, så pæn og attraktiv som mulig. Det vil være råd og vejledning, som omhandler alm. opgradering og pleje af slidte materialer, samt have fokus på, at sælger får en rolig opstilling af møbler og andet inventar, så boligen kommer til at fremstå imødekommende, pæn og rolig.

Før boligfotografering inde
Det er vigtigt med et forholdsvis neutralt look, da en kommende køber skal kunne se sig selv i boligen. Derfor må en sælger også gøre sig klar på at skulle gå på kompromis med sine egne holdninger til, hvad der er pænt, og hvad der ud fra sælgers smag kendetegner et hyggeligt hjem.

Fotos til en boligannonce
Boligfotos, med lyse farver, ro og harmoni i de enkelte rum, vil være boligfotos, der for en køber er nemme at se sig selv i, og derfor øger fokus på jeres bolig.

eks.    Før-efter 72 kopi

I skal have fokus på:
Hvilke farver, der vil være optimale og harmoniske, hvilke møbler vil med fordel kunne stilles lidt af vejen, og hvilke ville kunne tåle mere opmærksomhed, hvor meget af jeres personlige ejendele der bør stå fremme (overskydende ejendele vil med fordel kunne deponeres midlertidig i et par kasser). Hvilke pynteeffekter kan tåle en mere fremtrædende rolle og hvilke må godt komme mere i baggrunden. Det er her absolut en fordel med mindre pynteting end mange

Ofte har et hjem jo dannet ramme for en familie eller enlige i mange år, hvilket tit kommer til udtryk gennem ting og effekter fra ens færden. Resultaterne af boligfotos afhænger i stor grad af de forberedelser, der er gjort i boligen. Det er vigtigt, at forarbejdet er gjort ordentligt, så fotografen kan koncentrere sig fuldt ud om lys, komposition, og motiv.

Deponering af møbler og sager
Hvis pladsen i boligen er trang og der er kasser, møbler, ting og sager m.m., der er i overskud ved oprydning, kan man med fordel stille det ind i boligens mindste rum, og så til sidst flytte det ud og tage foto af det lille rum. Fylder jeres overskydende inventar for meget til at flytte rundt på inde i boligen, kan I med fordel deponere det hos venner eller bekendte og Fairhussalg kan også være behjælpelig med at få kasser og møbler deponeret, så længe salget står på, (I skal jo alligevel flytte, når boligen bliver solgt).

Generelle forberedelser af boligen ude
Forberedelserne gør sig ligeledes gældende uden for boligen. Der skal være ryddet op rundt om boligen. Dette er især vigtigt, da interesserede tit kører et smut forbi for at undersøge kvarteret og teste det førstehånds indtryk, man bliver mødt af, når man ser boligen. Det er vigtig at være sig bevidst om, hvilken signalværdi, der ligger i, hvordan ens matrikel er vedligeholdt. Er det rodet og misvedligeholdt rundt om boligen, kan en interesseret nemt få opfattelsen af, at resten at boligen ligeledes er misvedligeholdt, og allerede her mister køber interessen. Mange boliger kan med fordel tåle en lille ansigtsløftning udenpå. Træværk bliver slidt og mat med tiden, mursten, vandskuret facade m.m. kan komme til at se beskidt ud af alger, og alm. snavs. Fliser og blomsterbede op mod boligen bliver angrebet af ukrudt og kommer nemt til at se usoigneret ud.

Før boligfotografering ude
Det er vigtig, at biler, cykler, barnevogne, skraldespande, trailere m.m. så vidt mulig er fjernet fra garagen inden boligfotografering. Indkørslen trimmes så højt græs og ukrudt fjernes. Ude i haven skal der ryddes op, dvs. legesager, haveredskaber, spande, løse plastikpotter og krukker m.m. flyttes af vejen. Nogle lerpotter og krukker kan med fordel stilles strategiske steder i haven. Haveborde og stole kan blive stående, hvis de samlet set pynter på billedet, men som regel vil plastikstole og borde med fordel kunne stilles til side under boligfotografering. Har man hund eller andre kæledyr, er det vigtig at fjerne effekter som hundekurv, vandskål, m.m.

Vi er ikke ejendomsmægler og vore erklærede mål er, at vi vil opgradere begrebet “selvsalg” så når der annonceres med “boliger til salg” og boligen er et selvsalg, så skal en kommende køber vide der er tale om et kvalitets produkt og at forretningsgangen er professionel og at handlen er 100% sikker.

FAIRHUSSALG: Selvsalg: Holstebro, Struer, Lemvig, Skive og Herning m.v.