Skriv : kontakt@fairhussalg.dk

Fairhussalg er et koncept, bygget på tanken om beder balance mellem udgifter og ydelser ved en boligsalg. Vi vil skabe en følelse af retfærdighed for folk der sælger deres bolig gennem Fairhussalg

Handelsbetingelser


Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Fairhussalg.dk, virksomhedsregistreringsnummer 35811915, til kunder, der bestiller varer fra webshoppen her på hjemmesiden.

Produktinformation

Varens særlige egenskaber oplyses på www.fairhussalg.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til www.fairhussalg.dk via kontakt@fairhussalg.dk, såfremt kunden ønsker det. Der er også mulighed for at anvende kontaktformularen under kontakt.

Priser

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt fairhussalg.dk accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling

Fremstilling af varer inkl. Pris på www.fairhussalg.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra www.fairhussalg.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og www.fairhussalg.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra www.fairhussalg.dk.

Abonnement

Prisen for at have din bolig liggende på Fairhussalg er 249 kr. pr. påbegyndt måned. Aftalen har ingen binding og skal blot opsiges inden d. 20 for ikke at fortsætte måneden efter. Opsigelse sker ved, at sende en mail til kontakt@fairhussalg.dk Ved indgåelse af dit Fairhussalg’s abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

Reklamation:

En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske til www.fairhussalg.dk indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

www.fairhussalg.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af www.fairhussalg.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.fairhussalg.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til fairhussalg.dk egen beskrivelse.
Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.fairhussalg.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. www.fairhussalg.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til www.fairhussalg.dk.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte Post Nord som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med Post Nord.
Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.
Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer i vor butik, ej heller ved varer solgt til virksomheder.
Såfremt fairhussalg.dk modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Ejerinformationer

Hjemmesiden www.fairhussalg.dk drives af firmaet:

FIRMANAVN: Fairhussalg.dk
CVR NR: 35811915
ADRESSE: Munkbrovej 47
BY: 7500 Holstebro

Forbehold for ændringer:

fairhussalg.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.